MasterServices
Meesterlijke service met focus op kwaliteit !

De ideale Virtual Assistant voor u !


MasterServices is gespecialiseerd in Virtual Assistance (PA online) en levert uitstekende service voor haar klanten op diverse gebieden zoals Personal Assistant en Sales in Nederland.

Als PA Online regel ik alle gewenste zaken en breng iedere opdracht tot een goed einde met meesterlijke service. Dit is uiteraard mogelijk voor zowel zakelijke als privé aangelegenheden. 

Met de aangeboden service als PA Online regel ik al uw afspraken, beheer ik uw agenda en email, ontvang of contact ik desgewenst klanten, zorg ik ervoor dat facturen op tijd worden betaald en tevens begeleid ik projecten van klein tot groot.

Mocht u op privégebied ontzorgd willen worden, dan bent u bij mij ook aan het goede adres. U kunt bij mij terecht voor het regelen van huishoudpersoneel, het boeken van reizen en bijvoorbeeld familie-weekenden, het digitaliseren van al uw administratie, het regelen van financiële zaken (verzekeringen, pensioenen etc.), het regelen van feesten en natuurlijk voldoe ik aan al uw andere wensen.

Neem dan ook snel contact op, zodat we al uw persoonlijke en flexibele mogelijkheden kunnen bespreken en u snel tijd bespaart !